Disclaimer

Verkoopvoorwaarden LekkerThuis

Verkoop
De verkoop van artikelen uit het assortiment LekkerThuis vindt plaats door Lekker Thuis Maaltijdservice B.V.

Bestellen
De verkoop geschiedt uitsluitend op vooraf door klant geplaatste bestellingen. De minimum bestelhoeveelheid per bestelling en/of levering is 6 maaltijden. Bestellingen dienen uiterlijk 3 werkdagen voorafgaand aan de volgende bezorgdatum (zie bezorging/levering) binnen te zijn.

Bezorging/Levering
Als klant bent u ingedeeld in een bepaalde route, met een aan u vooraf bekend gemaakte bezorgdatum. Uw bestelling wordt door Lekker Thuis op een vaste dag bezorgd. Op basis van deze route kunt u wekelijks een bestelling plaatsen. Overschrijding van de tijdens uw bestelling vastgelegde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Productinformatie
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan aanwezige informatie van het LekkerThuis assortiment.

Prijzen
Al onze prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Betalen
U betaalt uw bestelling bij aflevering met uw pinpas of contant aan de Lekker Thuis chauffeur.

Privacy
Uw adresgegevens, leggen wij vast. Deze gegevens worden alleen beschikbaar gesteld voor de uitvoering van uw bestelling en worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Het eventuele aan u verstrekte password (nodig voor de webwinkel) is persoonlijk en eenvoudig aan te passen aan het password van uw keuze. Wij verzoeken u het password vertrouwelijk te gebruiken. Het bestand waarin uw adresgegevens zijn opgeslagen is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag.

Aansprakelijkheid
LekkerThuis heeft ten allen tijde het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten. Lekker Thuis neemt in dit geval zo spoedig mogelijk contact met u op. Al de vermelde adviezen zijn geheel vrijblijvend. LekkerThuis is niet aansprakelijk voor de inhoud van de adviezen.

Vragen
Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: Klantenservice : 0165 - 38 33 55

LekkerThuis houdt zich het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen.