Over Lekker Thuis

Ontdek de betere diepvriesmaaltijden aan huis!

Lekker Thuis levert diepvriesmaaltijden rechtstreeks bij u aan huis of op uw bedrijf. De maaltijden van Lekker Thuis zijn lekker en gezond. Door uitsluitend gebruik te maken van verse ingrediënten van de beste kwaliteit. Hoe modern, gemakkelijk en eigentijds onze kant-en-klare maaltijden ook zijn, de bereiding van Lekker Thuis diepvriesmaaltijden is en blijft traditioneel. Zoals u het zelf zou doen. Met zorg en ambachtelijk bereid. Uitermate geschikt voor de dagelijkse invulling van uw warme maaltijd.

Lekker Thuis maaltijden: vriesverse kwaliteit, ambachtelijk bereid. Het Lekker Thuis menu à la carte voor u. Zoveel mensen zoveel wensen. Daarom kunt u zelf per maaltijd uw keuze maken. Om uw bestellingen te plaatsen heeft Lekker Thuis diverse bestelmethodes, waarvan u onbezorgd gebruik kunt maken. Per bestelling is de keuze aan u. Dus u bepaalt zelf wat u eet en niet wij.

Lekker Thuis maaltijden: zoveel mensen zoveel wensen. Vers uit het vriesvak, lekker vers op tafel. Voldoende vitamines en mineralen zijn de voorwaarden om ons lichaam in een goede conditie te houden. Daarom zijn al onze diepvriesmaaltijden door voedingsdeskundigen samengesteld. Voor de bereiding wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten van de beste kwaliteit, die na de bereiding direct diep worden ingevroren.

De maaltijden zijn bovendien lang houdbaar. U heeft altijd iets in huis, zonder dat het "over datum"raakt. Makkelijker bestaat niet. Daarom zijn diepvriesmaaltijden aan huis ook een goed alternatief voor tafeltje-dek-je!

Onafhankelijk onderzoek (waaronder het voedingscentrum) wijzen uit dat vitaminen en mineralen in diepvriesmaaltijden uitstekend behouden blijven. Kwaliteit ongeëvenaard. Lekker Thuis maaltijden: Vriesverse maaltijden lekker vers op tafel.

Géinteresseerd?
Vraag hier ons Lekker Thuis informatiepakket aan of plaats hier uw bestelling.